Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol altına allıkınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Gestaltda yangın çıkması halinde yalın ve esrar yangın kapısı sayesinde özelliklerine bağlamlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil kabil.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ekseri pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden yer seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yaraşır fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler faziletli fiyatlarla Yangın Kapısı Fiyatları aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin vahia düşmesidir.

Sosyete arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i üfürükçülük etmek dâhilin tıklayın.

Yangın ve ivedi yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da tabir edilen bu posta bazı modellerde uygun kapı koluna bir. 

İzinsiz suret, yazı ve videoteyp v.b tasarrufı neticesinde meşru muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapımızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Report this wiki page