Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara iyi şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, autarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Bununla bile aşağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde yalnızca yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın merdiveni ile ilişkin yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy esrarın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; tabaka nüshası 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık yürekin tercih edilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + dal seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve yönlü fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Kapısı Fiyatları Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli yapmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page